Workshop

 • U ziet de verbeterpotentie en de waarde die daaraan verbonden is, maar hoe krijgt u het verbeterproces op gang? Hoe oogst u de waarde? De workshop is ons antwoord voor organisaties die gericht aan de slag willen met verbeteren. 

  Drastische verbetering en doorontwikkeling naar wereldklasse niveau is voor elke organisatie mogelijk. Organisaties die wij geholpen hebben met Continuous Focused Improvement behalen doorgaans tientallen procenten verbetering. Al naar gelang de omstandigheden verschilt het tempo waarin de verbeteringen gerealiseerd worden.

  Tijdens onze tweedaagse workshop ontwikkelt u uw eigen stappenplan om het verbeterproces op gang te brengen. Met het stappenplan kunt u na de workshop direct aan de slag en op zeer korte termijn al waarde te creëren.

   

  Enkele malen per jaar organiseren wij een open inschrijving workshop. Wilt u liever een gesloten workshop met alleen uw eigen mensen? Dit biedt enkele belangrijke voordelen. Het is mogelijk dieper op uw specifieke situatie in te gaan en aan het eind van de gesloten workshop zit u met elkaar op één lijn over alle behandelde aspecten en het stappenplan. Zo maakt u een vliegende start op de weg naar doorslaggevende verbeteringen.

  Indien u geïnteresseerd bent in de workshop, neemt u dan contact met ons op.