Groeimodel

  • Ons CFI-Groeimodel maakt het gemakkelijk om na te gaan waar uw organisatie precies staat en wat nodig is om uw  organisatie te verbeteren. Duurzame verbetering en ware wereldklasse komen voort uit het bewustzijn dat elke verbeterinspanning gefocused moet zijn op het kantelpunt in de organisatie. Methoden en technieken zijn slechts gereedschappen die eventueel kunnen worden ingezet om de verbetering te bewerkstelligen.

    Zoals het bouwen van een huis start met de fundering, zo vereis ieder prestatieniveau specifieke gedragskenmerken die nageleefd moeten worden voordat de organisatie kan doorgroeien naar het volgende prestatieniveau. De organisatie moet uitgelijnd zijn alvorens ze betrouwbaar kan worden. De organisatie moet betrouwbaar zijn in het nakomen van de beloften aan haar klanten alvorens ze verder kan in het nastreven van wereldklasse.

    Elke organisatie heeft al werkprocessen die goed functioneren. Tijd en geld dienen alleen geïnvesteerd te worden in die gebieden waar het nodig is om de organisatie in de kortst mogelijke tijd op het volgende prestatieniveau te brengen.

    Om zeker te zijn dat u alleen verbetert wat verbetering behoeft, helpen wij u deze gebieden te identificeren.