Partners

  • De Goldratt Implementation Group werd in januari 2003 opgericht. Het hoofddoel van de Goldratt Implementation Group is verbetering van solide bottom line resultaten te implementeren. Op Theory of Constraints gebaseerde strategieën en zakelijke oplossingen staan daarvoor garant.

    De Goldratt Implementation Group verenigt Europa’s expertise in de Theory of Constraints (ToC) in één team met de méést ervaren ToC-consultants. De stichtende leden spelen een belangrijke rol in het ontstaan en de verdere ontwikkeling van de ToC Body of Knowledge. Ze implementeren ToC-oplossingen in verschillende industrieën, zoals lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de bouw, transport en distributie, gezondheidszorg, productie, dienstensector, halfgeleiderindustrie en telecommunicatie. Onder hun klanten zijn zowel multinationals als middelgrote en kleine bedrijven. De Goldratt Implementation Group is gevestigd in 16 kantoren en actief  in meer dan 15 landen.

    De Goldratt Implementation Group biedt op de Europese markt de hoogste concentratie van know-how en ervaring voor het implementeren van ToC-oplossingen en werkt nauw samen met relevante ToC-softwarebedrijven en ToC-professionals over de hele wereld.

    Harry Barendse en Kurt Corthout zijn er als oprichters van Focused Improvement trots op partner te zijn in de Goldratt Implementation Group Europe. Het stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke hefboom te verschaffen door het combineren van de kracht van de Theory of Constraints, Agile, Lean en Six Sigma.

    www.gig-europe.eu